Nyhedsbrev og referat fra bestyrelsesmødet

Referatet fra bestyrelsesmødet er nu klar – og nyhedsbrev er sendt ud til alle medlemmer.

Referatet fra bestyrelsesmødet finder du her, hvor vi samler alle vores referater.

Og vær opmærksom på, at de tidligere annoncerede introaftener i uge 43 er aflyst, da vi ikke har en sauna at give introduktion til – beklager!

Og alle de andre praktiske informationer, finder du i nyhedsbrevet, som du kan læse her:

 

Kære medlem af Nappedam Vinterbadere,

Ifølge vores vedtægter er vinterbadesæsonen i gang for Nappedam Vinterbadere. Men når jeg så kigger ud ad vinduet, og ser termometret stå på 20o i højt klart solskin, bliver jeg egentlig lidt i tvivl, om kalenderen nu også er korrekt. At vi i dag skriver den 10. oktober. Men det gør vi!

Denne mail er bestyrelsens første ”Nyhedsbrev”, hvor vi adresserer mange af de forskellige emner, som vi har oplevet, at du som medlem tænker over: Hvornår starter vi? Hvorfor er saunaen ikke der endnu? Hvad bliver åbningstiderne? Kommer der en stige eller en trappe? Må vi bade med badetøj? Bliver der familiebadning? Og mange andre spørgsmål.

Så mailen er nok lidt lang og har mange facts med, men på den måde håber vi, at vi når hele paletten rundt, inden vi for alvor går i gang. Så tag dig god tid til at læse hele mailen, og ikke mindst de links til sikkerhedsinstruktionen og velfærdsnormerne, som er med længere nede.

I bestyrelsen har vi arbejdet hårdt for at få alt til at ske, og vi glæder os at tilbyde dig muligheden for at nyde det kolde gys og den velvære, en tur i saunaen giver. Alt i sol og måne tydede på, at vi skulle give dig denne mulighed om godt en uge. Men al begyndelse er svær, også at starte en vinterbadeklub, hvor alt skal ”bimle og bamle” fra starten. Som du sikkert har læst eller hørt, har vi måttet opgive planen om at bygge vores egen sauna, og i stedet købt en færdigproduceret, og indtil i går regnede vi med at modtage den i næste uge. Men, men, men… producenten har netop meddelt os, at de først bliver klare om en uges tid. Det indebærer, at vi har flyttet Grand Opening til den 3. November kl. 10.30. Det giver os muligheden til at modtage saunaen, rigge de sidste installationer til, og få den på plads i god tid inden. Og når saunaen så er der, hvor den skal være, åbner vi den for medlemmerne, også selvom dette måtte bliver inden Grand Opening.

Så væbn dig med lidt mere tålmodighed, og du vil kunne nyde vinterbadningen inden længe.

Hans Münter, formand

 

Åbningstider

Efter feedback og en del tanker, har vi lagt os fast på en række åbningstider, som vi lægger ud med. Vi vil i bestyrelsen holde øje med brugsmønsteret, og eventuelt justere åbningstiderne, hvor det måtte blive nødvendigt.

OBS: Åbningstiderne her er igen blev sat til diskussion, så vi åbner en afstemning om det, så vi får et indtryk.

Åbningstiderne bliver:

Mandag: 06 – 08

Tirsdag: 19 – 21

Onsdag: 06 –  08

Torsdag: 19 – 21

Fredag: 15 – 18

Lørdag: 8 – 10 og 14 – 16*

Søndag 8 – 11 og 16 – 18

 

*Første lørdag i måneden er det familieeftermiddag,hvor man må tage sin familie med.

Uden for åbningstiden kan man SMS-tænde for 30 kr. i egenbetaling. Saunaen er herefter tændt en time. Går du før tid, så slukker du den manuelt. Mere info kommer.

Nøglebrikker og parkering uden for bommen

Pga. forskellige omstændigheder, har vi besluttet IKKE at benytte havnens nøglebriksystem i første omgang. Lige nu fungerer havens bom ind til parkeringspladsen ikke, og skulle den komme til det, har vi snakket med kommunen, og man må gerne parkere ude ved vejen, så længe man ikke holder ude på vejen. De indbetalte penge til nøglebrikken deponeres til senere brug, og vi fortsætter med at opkræve pengene resten af sæsonen, hvorefter vi tager en endelig beslutning. Vælger vi IKKE at bruge nøglebriksystemet, betaler vi naturligvis pengene tilbage.

Vi har i stedet valgt at gå efter en lidt mere prisvenlig løsning: Nemlig en nøgle i en nøgleboks med lås fastgjort på saunaen, hvor nøglen på en-eller-anden måde også fastgøres med en wire. Koden kommer i en særskilt mail, og ændres efter behov. Vi forventer ikke, der bliver nogle udfordringer med denne løsning, men for en god ordens skyld: Koden er personlig, må ikke gives til andre end medlemmer og ved misbrug inddrages medlemskabet.

Links til sikkerhedsinstruktion og samværsnormer

Vi har udarbejdet samværsnormer og sikkerhedsinstruktioner. De ligger på hjemmesiden, og du finder dem her:

Sikkerhedsinstruktion – link

Samværsnormer – link

Grand Opening – 3. november

Som du kunne læse i Hans’ hilsen er Grand opening flyttet til 3. november. Tilmeld dig begivenheden på vores Facebook gruppe – er du ikke på FB, kan du maile til info@nappedamvinterbadere.dk. Deadline for tilmelding er den 1. november.

Og en lille bonusinfo: Vi er i dag 73 medlemmer. (Nu er vi over 80)

1 COMMENT
  • Referat fra bestyrelsesmøde | Nappedam Vinterbadere
    Svar

    […] Hermed referatet fra bestyrelsesmødet den 15. november. Her drøftede vi bl.a. åbningstiderne og de i alt 10 input til idékassen. Se svarene her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: