Vintebadning i Nappedam skal være en god oplevelse. Derfor har vi dannet en vinterbadeforening: Nappedam Vinterbadere

Foreningen

Det skal være dejligt at vinterbade i Nappedam. På alle måder.

Nappedam Vinterbadere er en forening, der er stiftet med det formål at samle vinterbadere i Nappedam. Vi arbejder hele tiden for at få bedre og optimale vinterbade faciliteter omkring vores sauna i Nappedam. Vi vil fortsætte med at være en social, velfungerende og hyggelig forening, som medlemmerne glæder sig til at besøge, og som de vil gerne vil være aktive medlemmer af.

For vinterbadere har det bare bedre – også sammen.

Nappedam Vinterbaderes formål er

  • Samle vinterbaderne i Nappedam Lystbådehavn i perioden oktober til maj.
  • Udbrede vinterbadning i Syddjurs kommune
  • Skabe gode forhold for vinterbaderne i Nappedam Lystbådehavn
  • Skabe sociale netværk, tryghed og sikkerhed for vinterbaderne

Bliv en del af fællesskabet

Foreningen har brug for mange kræfter for at læsset skal blive så let som muligt – også selvom du tænker, at du måske ikke har noget konkret at bidrage med. Vi har brug for alle. Skriv til os på info@nappedam-vinterbadere.dk for at høre mere eller meld dig ind i foreningen her.

Bestyrelsen har oprettet en række arbejdsgruppe, fx en sauna-gruppe, som har ansvaret med at få fordelt det praktiske arbejde, fx i forbindelse med byggeriet af saunaen. Kontakt os for mere på info@nappedam-vinterbadere.dk.

Du må også meget gerne komme på vores kompetenceliste. Konceptet med den er, at folk, der måske ikke har lyst til at deltage i en arbejdsgruppe, kan få deres navn på en liste og den eller de konkrete kompetencer, de besidder. Så kan arbejdsgruppe spørge dem om vejledning eller hjælp til mindre opgaver, hvis det aftales internt. Det kan være alt fra fondsansøgninger, bankforbindelse, håndværkerevner – eller måske at man er rigtig god til at lave et smittende smil?