Nøglebrik til havnen

Sensoren ses på pælen lige under den hvide bil

Ejerne af Nappedam lystbådehavn, Nappedam bådelaug, har opsat en bom ved havnens indkørsel. Bommen betjenes via en indkøbt nøglebrik, som holdes mod en sensor.
Bommen er åben i dagtimerne.
Møder du en lukket bom, skal du holde din nøglebrik mod sensoren i venstre side. Herefter åbner bommen, og du kan køre ind. Bommen lukker automatisk.

DET ER IKKE TILLADT AT PARKERE UDEN FOR BOMMEN.

Ønsker du en nøglebrik, køber du den af bådelauget for 100 kr.
Der er altså ikke tale om en pant, men et køb. Så nøglebrikken er efter købet din, og skulle du miste den, må du købe en ny.
Købet sker efter følgende procedure:

1. Du sender en mail med emnet: Nøglebrik til vinterbader, til Bådelaugets kasserer, Jytte, på denne mailadresse: kasserer@nappedam.dk, OG cc. til vores næstformand, Francesca Bahr på: francesca@tdcadsl.dk
2. I mailen oplyser du: NAVN og MOBILNUMMER
3. Du betaler 100 kr. til Bådelauget enten på MobilePay: 53 969 eller ved bankoverførsel til 7305-1011820. Husk i begge tilfælde at skrive navn på transaktionen.
4. Når Bådelaugets kasserer registrerer din betaling, bliver din nøglebrik kodet.
5. Du vil herefter modtage en sms om, at din nøglebrik er klar til afhentning, samt hvor den kan afhentes.

Ved sæsonafslutning

Nøglebrikken er din ejendom.

Hvis du vil fortsætte som vinterbader i kommende sæsoner, beholder du din nøglebrik, som så skal genaktiveres ved næste sæsonstart.
Hvis du ikke regner med at fortsætte som vinterbader, kan du enten beholde nøglebrikken som souvenir eller du kan aflevere den i pengekassen i vindfanget. Så bliver den genaktiveret og genbrugt til et andet medlem.

Genaktivering af nøglebrik ved sæsonstart.

En nøglebrik er kun aktiveret for et halvt år ad gangen. Du kan altså ikke bruge den hen over sommeren mellem sæsonafslutningen i maj og sæsonstarten i oktober. Ved næste sæsonstart skal nøglebrikken derfor genaktiveres. Dette er gratis og sker efter følgende procedure:

Ved klubhuset er der et panel ved siden af hoveddøren. Her skal nøglebrikken aktiveres. Så:
1. Du kommer ned på havnen og chancer på, at bommen er åben, og at du kan komme ind.
2. Du kører til klubhuset og aktiverer din nøglebrik.
3. Check brikken ved bommen, når du kører ud igen. Bare for en sikkerheds skyld.

Min nøglebrik virker ikke, hvad gør jeg?

Så putter du din brik i en kuvert, hvorpå du skriver tydeligt navn og det telefonnummer, du opgav, da du købte brikken. Når det er gjort, putter du kuverten i Bådelaugets postkasser ved klubhuset.

Herefter vil Bådelauget opdatere din brik og aflevere den i kassen i saunaen, samt sende dig en sms om, at brikken er klar til afhentning.