Nøglebrik til havnen

Bommens elektroniske lås

Ejerne af Nappedam lystbådehavn, Nappedam bådelaug, har opsat en bom ved havnens indkørsel. Bommen er forsynet med en elektronisk lås, som kan åbnes ved hjælp af en nøglebrik.
Bommen er ofte åben i dagtimerne, men bådelaugets regler er, at hvis man forlader havnen efter mørkefald, og fornemmer, at man er sidste mand på havnen, lukker og låser man bommen. Og ikke alle bådelaugets medlemmer har endnu vænnet sig til, at der kan være vinterbadere ganske sent på aftenen. Tilsvarende er der sjældent medlemmer fra bådelauget, der kommer lige så tidligt, som vores morgenbadere. Ergo er der en risiko for, at bommen er lås, når du ønsker enten at komme ind om morgenen eller ud om aftenen.

SÅ LAD NU VÆRE MED AT PARKERE INDEN FOR BOMMEN, HVIS DU IKKE HAR EN NØGLEBRIK.
BLIVER DU LÅST INDE, ER DET DIT EGET ANSVAR AT KOMME HJEM OG SÅ HENTE BILEN DAGEN EFTER.

Ønsker du som medlem at parkere din bil indenfor bommen, bør du købe dig en nøglebrik, som bådelauget sælger til 100 kr.
Der er altså ikke tale om en pant, men et køb. Så nøglebrikken er efter købet din, og skulle du miste den, må du købe en ny.
Købet sker efter følgende procedure:

1. Du sender en mail med emnet: Nøglebrik til vinterbader, til Bådelaugets kasserer, Jytte, på denne mailadresse: kasserer@nappedam.dk, OG cc. til vores næstformand, Francesca Bahr på: francesca@tdcadsl.dk
2. I mailen oplyser du: Navn og Mobilnummer.
3. Du betaler 100 kr. til Bådelauget ENTEN på MobilePay: 53 969 ELLER ved bankoverførsel til 7305-1011820. Husk i begge tilfælde at skrive navn på transaktionen.
4. Når Bådelaugets kasserer registrerer din betaling, bliver din nøglebrik lavet.
5. Sidst i hver måned modtager vores NÆSTFORMAND, Francesca Bahr, månedens nøglebrikker til fordeling.
6. Francesca meddeler dig, hvor og hvornår din nøglebrik kan afhentes.

Ved sæsonafslutning

Nøglebrikken er din ejendom.

Hvis du vil fortsætte som vinterbader i kommende sæsoner, beholder du din nøglebrik, som så skal genaktiveres ved næste sæsonstart.
Hvis du ikke regner med at fortsætte som vinterbader, kan du enten beholde nøglebrikken som souvenir eller du kan aflevere den i pengekassen i vindfanget. Så bliver den genaktiveret og genbrugt til et andet medlem.

Genaktivering af nøglebrik ved sæsonstart.

En nøglebrik er kun aktiveret for et halvt år ad gangen. Du kan altså ikke bruge den hen over sommeren mellem sæsonafslutningen i maj og sæsonstarten i oktober. Ved næste sæsonstart skal nøglebrikken derfor genaktiveres. Dette er gratis og sker efter følgende procedure:

I klubhuset er der et panel ved siden af døren ind til køkkenet. Her skal nøglebrikken aktiveres. Så:
1. Du kommer ned på havnen og chancer på, at klubhuset er åbent, hvilket det er det meste af sommeren.
2. Bestyrelsen opretter sidst i september – efter aftale med bådelauget – en begivenhed i Facebookgruppen, hvor vi er sikre på, at klubhuset er åbent.
3. Du medbringer din nøglebrik og møder op i bådelaugets klubhus på denne dato. Her får du så genaktiveret din nøglebrik.
4. Er det ikke muligt for dig at møde op personligt, kan du inden den angivne dato enten aflevere din nøglebrik til et andet medlem, eller aflevere den til et bestyrelsesmedlem. Herefter vil din nøglebrik blive genaktiveret.