Sådan bookes, betales og virker SelvTænding

Vores dejlige saunatønde er nu indrettet med to separate saunaer; en stor til den almindelige åbningstid, og en lille til Selvtænding.

Som medlem kan du tænde den lille sauna hjemmefra, tage ned til havnen, bade og bagefter nyde varmen i saunaen.

En ting er dog megavigtig, når du du ønsker at SelvTænde:

Du skal BOOKE din SelvTænding tid på booking-siden (her).

I modsætning til tidligere, er vores lille sauna nu sat op til at slukke automatisk. Du skal altså kun tænke på at tænde saunaen. Og det gør du ca. en (1) time inden din bookede tid.

Booking

bookingsiden klikker du på den grønne knap. Inden du gør det, læser du lige instruksen i afsnittet over knappen. Dit klik bringer dig over på booking-portalen, hvor resten af processen, inkl. betalingen foregår.

Pris

Du skal betale for selvtændingen. Det gør du i booking-processen. Du betaler med dit DanKort, og din booking bekræftigelse modtager du først, når betalingen er noteret.

Tænding + 1 times badning: 100 kr.

Det tager max. 1 time for saunaen at blive varm, og prissætningen forudsætter, at du kun tænder saunaen én gang. Ovnen er så stor, at der er rigelig eftervarme til en times badning.

Vær miljøvidst, saunaen koster dyrt i strøm. Og vi ved ikke, om strømmen er grøn!

Når du skal tænde saunaen

Den kvittering du modtager, når du har booket og betalt din tid, indeholder en instruktion om, hvad du skal gøre hvornår. Hvilket telefonnummer du skal ringe til, og hvilken kode, du skal sende. Og du skal kun TÆNDE saunaen. Den SLUKKER automatisk.

Følger du denne anvisning, kan vi garantere dig, at du får en skøn oplevelse