Vinterbadning på vej til nappedam.

Medlemskab

VIGTIGT:
Et medlemskab gælder for perioden 01 OKT til 30 APR efterfølgende år.
Medlemskabet fornyes IKKE automatisk. Du skal selv ind og foretage tilmelding for pågældende sæson.

Handelsbetingelser

Velkommen til som nyt medlem af Nappedam Vinterbadere.

Vores fællesskab omkring vinterbadning bygger på hensyn til hinanden og er båret af frivilligt arbejde. Vi vil gerne, at du, inden du melder dig ind, læser denne side om vores Samværsnormer. Her kan du læse om, hvorledes vi anvender saunaerne, og hvilke enkle regler, der gælder.

Vi er en lille forening og ser gerne at alle hjælper lidt til. Det er bl.a. medlemmer der på skift holder saunaen ren. Læs mere om rengøring her. Når der skal udføres forbedringer eller vedligeholdelsesarbejder, har medlemmerne mulighed for at bidrage til at fastholde foreningens høje standard.

Ejerne af Nappedam lystbådehavn, Nappedam bådelaug, har opsat en bom ved havnens indkørsel. Bommen er forsynet med en elektronisk lås, som kan åbnes ved hjælp af en nøglebrik. Så kommer du i bil, er det en god ide, at du køber en nøglebrik. Nappedam Bådelaug sælger dem til vores medlemmmer for 100 kr. Hvordan du køber brikken, kan du læse her.

Bliv medlem / forny medlemskab

Når du har læst Samværsnormen, melder du dig ind i Nappedam Vinterbadere ved at udfylde formularen herunder. Det er også her, du kan forny dit medlemskab. Det koster 450 kr. pr. sæson at være medlem.

Vi har valgt ikke at forny medlemskab automatisk. Det betyder, at alle skal melde sig ind i foreningen hvert år. Så sidst i august / først i september åbner vi for tilmeldingen til årets vinterbade-sæson. Først herefter er det muligt at foretage en tilmelding.

Når du har betalt, modtager du to mail:

  • En mail med et login til Conventus, som du skal bruge, når du skal forny medlemskabet. Og som du skal anvende, når du vil booke en tid i saunaen.
  • En velkomstmail med de oplysninger, vi har registreret. Vær vågen, når du læser den mail, for i den gemmer sig en kort besked med KODEN til saunaen.

Af hensyn til arbejdsbyrden hos vores frivillige kasserer, er det kun muligt at betale medlemskontingentet med dankort.

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder.
Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort og Visa Dankort.

Vedligeholdelse af dine data

Du kan selv holde dine data i foreningen opdaterede. Det sker via Conventus’s side. Så du skal lige have dit Conventus password klar, inden du fortsætter i nedenstående kasse.