Vinterbadning på vej til nappedam.

Medlemskab

Det er sjovest, mest sikkert og allerhyggeligst at bade sammen med nogen. Så vi vil meget gerne have dig med i foreningen. Du melder dig ind i Nappedam Vinterbadere ved at udfylde formularen herunder. Det er også her, du kan forny dit medlemskab.

To deltagerformer

Hos Nappedam Vinterbadere kan du bade enten som:

  • Medlem, med alle mulighederne, som foreningen tilbyder.
  • Månedsbader, med visse begrænsninger.

Kontingentet er

400 kroner pr. sæson som medlem.
Her har du adgang til alle de muligheder og tilbud, som foreningen stiller frem for medlemmerne. Og du har stemmeret på Generalforsamlingen, og har dermed indflydelse på foreningens drift og fremtid.

100 kr. pr. kalendermåned som Månedsbader.
Dette giver dig mulighed i en kalendermåned at afprøve vinterbadningens glæder i foreningens morgen og dagtimer åbningstider.
Som månedsbader møder du altså visse begrænsninger i tilbudene til medlemmerne, og du har ingen stemmeret ved Generalforsamlingen.

Medlem vs. Månedsbader

Medlem

Månedsbader

Pris

400 kr.

100 kr.

Gyldighed:

Hele sæsonen
(7 måneder)

En kalender-
måned

Betaling

Dankort

Dankort

Adgang til morgentimerne         (0600 – 1000)

Ja

Ja

Adgang til dagtimerne               (1000 – 1800)

Ja

Ja

Adgang til aftentimerne             (1800 – 2100)

Ja

Nej

Stemmeret på Generalforsamlingen

Ja

Nej

Kan foretage Selvtænding

Ja

Nej

Adgang til Åben Selvtænding

Ja

Nej

Kan medbringe en gæst i åbningstiden

Ja.
én gæst/gang.

Nej

Deltager i rengøringsroste

Ja

Nej

Bliv medlem / forny medlemskab

Sidst i august/Først i september åbner vi for tilmeldingen til årets vinterbade-sæson. Først herefter er det muligt at foretage en tilmelding.

Herunder kan du købe eller forny dit medlemskab i Nappedam Vinterbadere, eller du kan købe adgang til at Månedsbade i en kalendermåned.
Inden du beslutter dig, bør du lige kigge på åbningstiderne (link), så du sikrer dig, at du får den form for adgang, du har behov for.

Når du har betalt, modtager du en mail med et login til Conventus, som du skal bruge, når du skal forny medlemskabet.

Når betalingen for medlemskabet er registreret får du også en mail med de oplysninger, vi har registreret. Vær vågen, når du læser den mail, for i den gemmer sig en kort besked med KODEN til saunaen.

Af hensyn til arbejdsbyrden hos vores frivillig kassere, er det kun muligt at betale medlemskontingentet med dankort. Man kan sagtens låne et dankort af ens mor, nabo, kat, eller hvem det kan være.

Handelsbetingelser

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder.
Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort og Visa Dankort.