Vinterbadning på vej til nappedam.

Medlemskab

Det er sjovest, mest sikkert og allerhyggeligst at bade sammen med nogen. Så vi vil meget gerne have dig med i foreningen. Du melder dig ind i Nappedam Vinterbadere ved at udfylde formularen herunder. Det er også her, du kan forny dit medlemskab.

To deltagerformer

Hos Nappedam Vinterbadere kan du bade enten som:

  • Medlem, med alle mulighederne, som foreningen tilbyder. 
  • Månedsbader, med visse begrænsninger.

Kontingentet er

400 kroner pr. sæson som medlem.
Her har du adgang til alle de muligheder og tilbud, som foreningen stiller frem for medlemmerne. Og du har stemmeret på Generalforsamlingen, og har dermed indflydelse på foreningens drift og fremtid.

100 kr. pr. kalendermåned som Månedsbader.
Dette giver dig mulighed i en kalendermåned at afprøve vinterbadningens glæder i foreningens morgen og dagtimer åbningstider.
Som månedsbader møder du altså visse begrænsninger i tilbudene til medlemmerne, og du har ingen stemmeret ved Generalforsamlingen.

Medlem vs. Månedsbader

Under Corona-begrænsningerne er forskellen mellem Medlem og Månedsbader sat ud af kraft, så Månedsbadere har samme muligheder som Medlemmer

 

Medlem

Månedsbader

Pris

400 kr.

100 kr.

Gyldighed:

Hele sæsonen
(7 måneder)

En kalender-
måned

Betaling

Dankort

Dankort

Adgang til morgentimerne         (0600 – 1000)

Ja

Ja

Adgang til dagtimerne               (1000 – 1800)

Ja

Ja

Adgang til aftentimerne             (1800 – 2100)

Ja

Nej

Stemmeret på Generalforsamlingen

Ja

Nej

Kan foretage Selvtænding

Ja

Nej

Adgang til Åben Selvtænding

Ja

Nej

Kan medbringe en gæst i åbningstiden

Ja.
én gæst/gang.

Nej

Deltager i rengøringsroste

Ja

Nej

Bliv medlem / forny medlemskab

Herunder kan du købe eller forny dit medlemskab i Nappedam Vinterbadere, eller du kan købe adgang til at Månedsbade i en kalendermåned.
Inden du beslutter dig, bør du lige kigge på åbningstiderne (link), så du sikrer dig, at du får den form for adgang, du har behov for.

Når du har betalt, modtager du en mail med et login til Conventus, som du skal bruge, når du skal forny medlemskabet.

Når betalingen for medlemskabet er registreret får du også en mail med de oplysninger, vi har registreret. Vær vågen, når du læser den mail, for i den gemmer sig en kort besked med KODEN til saunaen.

Af hensyn til arbejdsbyrden hos vores frivillig kassere, er det kun muligt at betale medlemskontingentet med dankort. Man kan sagtens låne et dankort af ens mor, nabo, kat, eller hvem det kan være.

Under Corona-begrænsningerne har Foreningen Nappedam Vinterbadere besluttet alene at optage medlemmer og månedsbadere med bopæl i Syddjurs Kommune. Denne beslutning skal sikre, at medlemstallet ikke “eksploderer”, så det begrænsede antal sauna-pladser, sættes under urimeligt pres for vores loyale lokale medlemmer.

Skulle det vise sig, at der tilgår medlemmer fra nabokommunerne, vil disse blive slettet, og kontingentindbetalingen refunderet.

SAUNAEN ER LUKKET OG GENÅBNES FØRST, NÅR MYNDIGHEDERNE TILLADER DET.

Handelsbetingelser

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder.
Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort og Visa Dankort.

I starten af sæsonen 2018/2019 opkrævede vi 100 kr. for havnens nøglebrikker, som vi dengang anså nødvendige. Vi har siden erkendt, at havnens nøglebrik ikke er nødvendig, men arbejder på at etablere et eget elektronisk adgangssystem. Vi er derfor p.t. uafklaret angående brugen af nøglebrikker, så er du nyt medlem, kan du risikere, at du på et senere tidspunkt skal betale for en nøglebrik. Har du meldt dig ind i den periode, hvor vi opkrævede beløbet for nøglebrikken, får du enten pengene tilbage eller nøglebrikken, når den endelige beslutning er taget.