Vinterbadning på vej til nappedam.

Medlemskab

Det er sjovest, mest sikkert og allerhyggeligst at bade sammen med nogen. Så vi vil meget gerne have dig med i foreningen. Du melder dig ind i Nappedam Vinterbadere ved at udfylde formularen herunder. Det er også her, du kan forny dit medlemskab. Det koster 400 kr. pr. sæson at være medlem.

Bliv medlem / forny medlemskab

Sidst i august/Først i september åbner vi for tilmeldingen til årets vinterbade-sæson. Først herefter er det muligt at foretage en tilmelding.

Herunder kan du købe eller forny dit medlemskab i Nappedam Vinterbadere.

Når du har betalt, modtager du en mail med et login til Conventus, som du skal bruge, når du skal forny medlemskabet.

Når betalingen for medlemskabet er registreret får du også en mail med de oplysninger, vi har registreret. Vær vågen, når du læser den mail, for i den gemmer sig en kort besked med KODEN til saunaen.

Af hensyn til arbejdsbyrden hos vores frivillige kasserer, er det kun muligt at betale medlemskontingentet med dankort. Man kan sagtens låne et dankort af ens mor, nabo, kat, eller hvem det kan være.

Handelsbetingelser

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder.
Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort og Visa Dankort.