Vinterbadning på vej til nappedam.

Medlemskab

Det er sjovest, mest sikkert og allerhyggeligst at bade sammen med nogen. Så vi vil meget gerne have dig med i foreningen. Du melder dig ind i Nappedam Vinterbadere ved at udfylde formularen herunder. Det er også her, du kan forny dit medlemskab.

Kontingentet er

400 kroner pr. sæson som ordinært medlem.
Vi er p.t. uafklaret angående brugen af nøglebrikker, og er du derfor nyt medlem, kan du risikere, at du på et senere tidspunkt skal betale yderligere 100 kroner for en nøglebrik. Har du meldt dig ind i den periode, hvor vi opkrævede beløbet for nøglebrikken, får du enten pengene tilbage eller nøglebrikken, når den endelige beslutning er taget.

Derudover kan du blive månedsbader for 100 kroner. Dette giver dig mulighed i en kalendermåned at afprøve vinterbadningens glæder i foreningens ordinære åbningstider.
Som månedsbader kan du altså ikke booke saunaen via vores kalenderbookning, ligesom du ikke har stemmeret ved Generalforsamlingen.

Bliv medlem – forny medlemskab

Herunder kan du købe eller forny dit medlemskab i Nappedam Vinterbadere.

Når du har betalt, modtager du en mail med et logintil conventus, som du skal bruge, når du skal forny medlemskabet.

Når betalingen for medlemskabet er registreret får du også en mail med de oplysninger, vi har registreret. Vær vågen, når du læser den mail, for i den gemmer sig en kort besked med KODEN til saunaen.

Af hensyn til arbejdsbyrden hos vores frivillig kassere, er det kun muligt at betale medlemskontingentet med dankort. Man kan sagtens låne et dankort af ens mor, nabo, kat, eller hvem det kan være.

Handelsbetingelser

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder.
Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort og Visa Dankort.