Afstemning: Hvornår kan du forestille dig at bruge saunaen?

Ok – vi rammer vist aldrig en række åbningstider, hvor alle er tilfredse. Og da det koster en del i strøm at køre saunaen, kan vi endnu ikke boltre os i brede åbningstider. Derfor har vi lavet en afstemning, som vi i bestyrelsen kan bruge som rettesnor, når vi endeligt får fastlagt åbningstiderne.

OBS: AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET

Herunder finder du to afstemninger, hvor du kan tilkendegive hvilke åbningstider, du kunne forestille dig at bruge i henholdsvis hverdage og weekender. Afstemninger er til for at give bestyrelsen en rettesnor for, hvornår vi skal holde saunaen åben. Åbningstiderne bliver en afvejning af, at der skal være lidt til alle, og at det koster en hel del at fyre op i saunaen – især hvis ingen bruger den i de timer. Men vi kan ikke ramme den rent hos jer alle, selvom vi vil gøre vores ypperste. Derfor vil der også blive mulighed for at tænde saunaen med en SMS inden du kører hjemmefra mod en pris på 30 kroner, som dækker strømmen i en time. Skriv på FB, at du tager derned og del evt. udgiften med de andre, der kommer.

Husk, at du kan sætte ligeså mange krydser, som du vil i afstemningerne. Jeg forestiller mig at tømme afstemningen fredag den 26. oktober, medmindre der kommer en stærk grund til at gøre det på et andet tidspunkt – så stem så hurtigt, du kan.

Afstemning – åbningstider i hverdagen

Hvilke åbningstider i HVERDAGENE kunne du forestille dig at benytte Nappedam Vinterbaderes sauna?

Kan du af en eller anden grund ikke se ovenstående afstemning, finder du den også direkte på det her link: http://www.strawpoll.me/16689795

Afstemning – åbningstider i weekenden

Hvilke åbningstider i WEEKENDEN kunne du forestille dig at benytte Nappedam Vinterbaderes sauna?

Kan du af en eller anden årsag ikke se ovenstående afstemning, kan du gå direkte til linket her, hvor du også kan stemme: http://www.strawpoll.me/16689892

2 COMMENTS
 • Thøger pauli
  Svar

  Hvorfor ikke nøjes med faste åbningstider fredag eftermiddag og feks lørdag og søndag morgen og eftermiddag og så resten med SMS tænding? Så kan man fortælle på facebook hvornår man tænder saunaen så andre kan komme med en tur.

  1. Lise Bugtrup Henneberg
   Svar

   Giver Thøger meget ret, stemmer for hans forslag.
   Har dog tastet ind hvilke tider jeg oftest er ved Nappedam og svømme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: