badebroen hvor der måske skal bades fra af vinterbadere i Nappedam

Sæt dit evige præg på foreningen: Hvad skal vi…

Sæt dit evige præg på foreningen: Hvad skal vi hedde? Skal vores navn fortsat være Nappedam Vinterbadere eller noget helt andet? Indsend dit forslag.

Hvad er barnets navn? Der er flere måder, du kan give et livgivende pust til foreningen og dermed sætte dit evige præg på den. Det hele afhænger af, hvad du har lyst til, mulighed for og overskud til. Der er både brug for medlemmer, der vil betale kontingent, kompetencepersoner, der vil støtte med deres kunnen, arbejdsgruppen, der vil støtte med deres timer og en bestyrelse, der gør lidt af det hele.

Men der er endnu en måde – og det er måske den letteste – hvorpå du kan sætte et evigt og betydeligt præg på foreningen: Nemlig ved at foreslå, hvad vi skal hedde!

På den stiftende generalforsamling den 23. januar 2018, hvor det i øvrigt også er vigtigt med et talstærkt fremmøde, så vi kan få sat en stærk forening godt i søen, er der et punkt på dagsordenen, hvor vi skal stemme om et navn til foreningen.

Indsend dit forslag til navn

Hidtil er projektet blevet kaldt Nappedam Vinterbadere. Det har den klare styrke, at man ved, hvor foreningen har hjemme, og hvad den går ud på. På stormødet var der også snak om navne, der havde rødder i vores nordiske historie og mytologi. En inspirationskilde som mange vinterbadeklubber drikker af. Her blev der blandt andet nævnt havguderne Njord og Ægir samt havgudinden Ran.

Arbejdsgruppen vil meget gerne have mange kreative forslag, så hold dig ikke tilbage uanset hvad dine inspirationskilder måtte være. Du må meget gerne uddybe dit forslag med en lille begrundelse. Send dit forslag ind lige her i kontaktformular 14 dage inden generalforsamlingen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: