Vinterbaderne drømmer om en sauna i nappedam

Nappedam Vinterbadere i Adresseavisen

Op til stormødet i Nappedam Vinterbadere den 5. december var vores kommende vinterbadeforening omtalt i den lokale avis, adresseavisen.

Vores kommende forening for vinterbadere ved Rønde var i forbindelse med annonceringen af stormødet den 5. december i Adresseavisen Syddjurs. Her skriver Thøger Pauli blandt andet om historikken for arbejdet med at få etableret en forening, der kan varetage faciliteterne og alt det andet omkring vinterbadning med en sauna i havnen i Nappedam. Bor man i dag i Rønde, er der langt at køre, for at komme til den nærmeste vinterbadeklub.

Generelt virker interessen til at være stor, og der har været mange positive tilbagemeldinger. På Facebookgruppen Nappedam Vinterbadere er der i skrivende stund over 200 medlemmer.

Du kan læse artiklen fra Adresseavisen her.

På mødet blev arbejdsgruppen blandt andet udvidet med en række frivillige. Der blev også lavet en kompetenceliste af mennesker med specifikke kompetencer, der ønsker at hjælpe i et mere begrænset omfang. Ønsker du at komme med i arbejdsgruppen, hvor næste møde er den 2. januar, eller at komme på kompetencelisten, kan du skrive til info@nappedam-vinterbadere.dk.

På mødet blev det blandt andet besluttet at indkalde til stiftende generalforsamling i foreningen den 23. januar, som du kan læse mere om her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: