Godt med arbejde på havnen og bestyrelsesmøde

Phew. Der er lavet så meget godt arbejde på havnen i Nappedam sidste weekend, at man kan få sved på panden af at læse om det. Men der er stadig masser at tage fat i, så vi er klar til at vores nye sauna lander. Læs referatet fra sidste bestyrelsesmøde her.

Der blev virkeligt knoklet i weekenden den 15. – 16. september, hvor 10 medlemmer af vores vinterbadeforening tog de første mange spadestik, så området er klar til at tage imod vores sauna, der er bestilt og inden længe leveres i Nappedam, så vi er klar til Grand Opening den 20. oktober.

I vores Facebook-gruppe kan du se masser af billeder og videoer fra arbejdet.

Vi vil også rigtig gerne have, at du tilmelder dig en af vores begivenheder og dukker op på havnen i fx den kommende weekend og giver en hånd med. Der skal laves meget forskelligt, så der kan tages hensyn til lige netop dine evner. Vi opdaterer begivenhederne i takt med, at vi planlægger dem.

Referat fra bestyrelsesmødet

I mellemtiden mødtes bestyrelsen til bestyrelsesmøde den 17. september hos Peter Storm, der er formand for Nappedam Bådelaug.

I referatet, som du finder her, kan du læse formandens status, nyt om introduktionsaftener, arbejdsplanen for standpladsen og for saunaen, fundraising og selvfølgelig bores længe ventede GRAND OPENING med de tre b’er: Brunch, Bobler og Badning, der finder sted den 20. oktober kl. 10 – 13.

Husk, at du kan finde de gamle referater her.

Foto: Henning Buddig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: