Vintebadning i Nappedam skal være en god oplevelse. Derfor har vi dannet en vinterbadeforening: Nappedam Vinterbadere

Bliv vaskeægte medlem: Betal dit kontingent lige nu og…

Efter et tilløb med lange snakke om alle mulige praktiske udfordringer, sagsgange, nem-id og regneark er det endeligt blevet til til, at sætte handling bag ordene: Nu kan alle medlemmer nemlig betale deres kontingent! Og er du hurtigt ude, er der en lille gulerod.

Lige siden de første tankestreger til en sauna i Nappedam blev sat, har der været en rigtig god interesse for projektet. Det har vi i bestyrelsen også mærket – og det har været rigtig skønt!

Derfor er vi også glade for, at vi nu endeligt kan tage imod jeres velvilje i form af god gammeldags klingende mønt, som vi – i fællesskab- henover sommeren skal omdanne til en saunavogn og en rigtig god forening for alle medlemmer.

Kontingentet er 500 kroner og gælder for sæsonen 2018/2019, men betaler du inden 1. juni får du 10% rabat og skal kun overføre 450 kroner.

Start Net-bank op og send pengene til Nappedam Vinterbadere på konto: 9354 427387 i Rønde Sparekasse.

På din indbetaling skal du anføre:

  • Navn
  • Adresse
  • Mail
  • Mobiltelefonnummer
  • Køn og
  • Alder

De sidste to oplysninger er for, at vi kan søge forskellige tilskud, bl.a. fra kommunen, og så vi kan målrette vores tilbud og aktiviteter til medlemmerne bedst muligt.

Og så skal vi jo sammen give vores kontingentkroner ben at gå på.

Går du med en lille handy-man i maven og brænder for at bygge en saunavogn eller skabe et lækkert miljø på havnen, hvor vognen skal stå, må du meget gerne give dig tilkende ved at sende en mail til: info@nappedam-vinterbadere.dk. Så vil vi organisere et planlægningsmøde for alle interesserede, hvor du vil få indflydelse på udformning, budget og tidsplan.

Nu kan vinteren bare komme…! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: