Bestyrelsen i foreningen Nappedam Vinterbadere er nu konstitueret.

Bestyrelsen i Nappedam Vinterbadere er konstitueret

En forening til at varetage vinterbadernes interesse i Nappedam er i den grad ved at tage form, og nu er bestyrelsen konstitueret på det første bestyrelsesmøde i Nappedam Vinterbadere

Nej, billedet er ikke dit nye yndlingscoverband af TV 2-sange, det er såmænd bestyrelsesmedlemmerne i Nappedam Vinterbadere. Vi har i dag netop afholdt vores første bestyrelsesmøde, og det var en rigtig konstruktiv omgang. Der blev sat en masse opgaver på til alle bestyrelsesmedlemmerne, og vi fik konstitueret os med en formand, næstformand og kasserer.

Formand: Hans Münter

Næstformand: Anders Bonde

Kasserer: Sofie Vistoft

Menige bestyrelsesmedlemmer: Line Møller Andersen og Kenneth Sletten Christensen

Bestyrelsen har udover konstitueringen lavet vision og strategi frem mod den første vinterbadesæson, der starter i oktober 2018. I de kommende måneder skal vi blandt andet have alt det praktiske omkring foreningen op at stå, have etableret et rigtig godt samarbejde med Bådelauget og fået bygget en sauna, så vinterbadesæsonen næste år kan bliver en fest for alle.

Og så skal vi selvfølgeligt have hvervet en hel masse medlemmer. Har du ikke allerede givet tilsagn om medlemskab, så gør det nu lige her. Vi har nemlig brug for så mange som muligt her i opstartsfasen for at have kapital til få etableret saunaen og alt det praktiske. Så det er også nu, du skal prikke din nabo, din bedstemor, din ægtefælle eller din løbemakker på skulderen og få inviteret dem med i foreningen.

Er du interesseret i hvem, der er hvem på billedet? Fra venstre: Hans Münter, Sofie Vistoft, Line Møller Andersen, Anders Bonde og Kenneth Sletten Christensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: