Bestyrelsesmøde i juni: Sauna, arbejde og vigtige datoer

Referatet fra bestyrelsesmødet den 14. juni er nu klar på referatsiden. Blandt andet med hammervigtige datoer for sæsonopstart.

I referatet finder du bl.a. en lille status på mange af vores små delprojekter, hvor saunaen på Nappedam Havn blandt andet har været i høring. Der er intet nyt endnu – men vi forventer ikke mange indvendinger.

Og så har vi brug for en masse hjælp: Det er nemlig nu, der skal bygges sauna og standplads, så vi har noget at nyde, når det endelige bliver koldt igen. Læs mere om det her.

Vi skal også have hvervet en masse medlemmer – og det tænker bestyrelsen, at du måske også har lyst til at hjælpe med? Du kan fx downloade den her flyer, printe ud og hænge op i din lokale brugs. Du kan også prikke din bedste ven på skulderen – det er jo meget let. På medlemsiden er der nu åbnet op for betaling med dankort, så nu er det lettere end nogensinde at blive medlem.

Og så de der hammervigtige datoer, du blev lovet:

I den sidste uge i september vil der i hverdagene være to medlemmer fra bestyrelsen, der giver instruktion og uddeler nøglebrikker til den forestående sæson.

Og så holder vi GRAND OPENING den 6. oktober 2018 – så sæt kryds i kalenderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: