Aktuelt

Uncategorized

Sæsonafslutning

Lørdag den 29. april lukker vores dejlige forening saunaen for sidste gang denne sæson. Det gør vi med maner:

  • Vi tænder saunaen kl. 08.00
  • Vi markerer sæsonafslutningen kl. 12.00 med lidt godt til ganen, en sang og nedhaling af vores godt brugte stander.
  • Vi slukker saunaen kl. 18:00 og siger:

T A K
FOR DENNE SÆSON

nyhed

Virtuelt bestyrelsesmøde

Din bestyrelse afholdt et virtuelt møde TOR 13 APR 1900 – 2030, hvor vi drøftede det forslag til dagsorden, som Nappedam Bådelaug havde tilsendt os som oplæg til det årlige dialogmøde med dem. Her drøfter vi løst og fast i forholdet mellem bådelauget, som jo er vores “værter” på havnen, og os, som jo er “lejere” på havnen.

Mødet med bådelauget ligger normalt sidst i APR.

Desværre kunne Irene Tranholm Damkjær ikke deltage i mødet.

Når vi har haft vores møde med bådelauget, kan du læse om det her på hjemmesiden.

Indtil da: Nyd nu det sidste af denne dejlige sæson og mød op til vores sæsonafslutning LØR 29 APR kl. 1200. Saunaen vil være tændt hele dagen.

Uncategorized

NYE ÅBNINGSTIDER

For at tilgodese flere ønsker om morgen og dag-timer, er der nu justeret lidt i åbningstiderne. Der er IKKE skåret. Tvært imod er der indført yderligere 6 timer: 2 mandag og onsdag morgen, og 2 tirsdag midt på dagen.

Så velkommen til at nyde endnu flere timer i vores skønne sauna.

Uncategorized

Håndklæde-kulturen i Nappedam Vinterbadere

Vinterbadesæsonen er nu i fuld gang. Dejligt med det kolde dyb, og den skønne sociale stemning i vores sauna. 

I dagspressen er der i øjeblikket nogen, der har en lidt anden oplevelse af vinterbadning, end den vores forening dyrker. Senest var det nøgenheden i saunaen, og på badebroen, der stod for skud.

Foreningen Nappedam Vinterbadere regelsæt bygger på en kultur om, at vi ikke har badetøj på i saunaen, og at vi respekterer hinanden. Det er stadfæstet på alle vores Generalforsamlinger siden 2018.

MEN: Du må naturligvis altid gerne have et ekstra håndklæde med til at slå om dig i saunaen, hvis det giver dig en bedre oplevelse af vinterbadningen.

Ligeledes har vi en kultur om, at man ikke kan reservere sin plads i saunaen. Vi ved alle, at det er dejligt at sidde tæt på ovnen, men der er jo kun plads til to aller tættest på. Derfor skal man tage sit håndklæde med ud, når man vil tage det eftertragtede kolde dyp, så andre kan rykke “frem i vognen” og nyde den ekstra grads varme. Alt andet er ukollegialt og ikke i foreningens ånd. Og hvis ellers alle badende følger denne simple regel, bliver det nok din tur endnu engang, mens du sidder der og nyder, ligesom det giver en meget bedre stemning i saunaen.

SÅ: Helt forenklet er det:

  • Af med tøjet.
  • Ud med håndklædet.

Så håber jeg, du og dine med-medlemmer får en skøn oplevelse.

Og så vil jeg da lige opfordre dig til at gå ind og læse vores samværdsnormer endnu engang (https://nappedam-vinterbadere.dk/sauna-og-badning/samvaersnormer/)

Uncategorized

Selvtænd sauna

Så lykkedes det. Med meget om og med fik vi endelig bookingen – og den nu tilhørende betaling – af Selvtænd saunaen op at køre.

Reglen er enkel: Den der betaler, bestemmer.

Det betyder i klar tekst at: Når du booker en time i Selvtænd saunaen, “ejer” du den time. Det er altså dig, der bestemmer, om der er andre, der kan bade sammen med dig. Om det er en gæst, du inviterer, om det er andre medlemmer, du tilbyder plads, eller om du simpelthen ønsker at bade alene.

Som del af booking-processen modtager du en mail med informationer om, hvad du gør hvordan og hvornår.

Det koster 100 kr., som betales som del af booking-processen. Du kan alene betale med Dankort.

God fornøjelse.

Uncategorized

Julens åbningstider

Bestyrelsen ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Og vores gave til dig i år er mange åbne timer i næste uge, juleugen. Glæd dig.

Skynd dig ind og kigge på de udvidede åbningstimer, næsten dobbelt op.

nyhed

VEDLIGEHOLDELSE AF EGNE DATA

Foranlediget af et ønske fra idékassen er det nu muligt for dig, selv at revidere de data, foreningen ligger inde med om dig. Det gør du på nederst på siden Medlemskab (https://nappedam-vinterbadere.dk/medlemskab/)

nyhed

INGEN GÆSTER I SAUNAEN

Det er for øjeblikket (til og med november 2022 indtil videre) ikke tilladt at invitere gæster, som ikke er medlemmer i foreningen, med i saunaerne.