Aktuelt

Uncategorized

Selvtænd sauna

Så lykkedes det. Med meget om og med fik vi endelig bookingen – og den nu tilhørende betaling – af Selvtænd saunaen op at køre.

Reglen er enkel: Den der betaler, bestemmer.

Det betyder i klar tekst at: Når du booker en time i Selvtænd saunaen, “ejer” du den time. Det er altså dig, der bestemmer, om der er andre, der kan bade sammen med dig. Om det er en gæst, du inviterer, om det er andre medlemmer, du tilbyder plads, eller om du simpelthen ønsker at bade alene.

Som del af booking-processen modtager du en mail med informationer om, hvad du gør hvordan og hvornår.

Det koster 100 kr., som betales som del af booking-processen. Du kan alene betale med Dankort.

God fornøjelse.

Uncategorized

Julens åbningstider

Bestyrelsen ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Og vores gave til dig i år er mange åbne timer i næste uge, juleugen. Glæd dig.

Skynd dig ind og kigge på de udvidede åbningstimer, næsten dobbelt op.

nyhed

VEDLIGEHOLDELSE AF EGNE DATA

Foranlediget af et ønske fra idékassen er det nu muligt for dig, selv at revidere de data, foreningen ligger inde med om dig. Det gør du på nederst på siden Medlemskab (https://nappedam-vinterbadere.dk/medlemskab/)

nyhed

INGEN GÆSTER I SAUNAEN

Det er for øjeblikket (til og med november 2022 indtil videre) ikke tilladt at invitere gæster, som ikke er medlemmer i foreningen, med i saunaerne.

Uncategorized

BOOKING AF DE TO SAUNAER

Det nye udseende

Der er nu kommet styr på bookingen af begge saunaer, og bookingsiden har fået nyt udseende.

Nu kan du se, hvem der allerede har booket plads i saunaen i netop din yndlingstid. Og er der fuld booket, kommer du automatisk på venteliste.

Så nu skal du
IKKE LÆNGERE BETALE 1 KR VIA MOBILEPAY!!!

Uncategorized

Nye åbningstider i den store sauna

De nye åbningstider i den store sauna er på plads. Der er i alt 24 timer. Det er en halvering af sidste års tider, hvilket skyldes EL-PRISERNES HIMMELFLUGT. Hvis vi skal kunne fastholde et rimeligt kontingent og en ansvarlig og bæredygtig forening, er dette desværre nødvendigt.

I steder for de manglende timer, er Selvtænding nu gratis, så du kan anvende den lille sauna, hvis ikke der er en åbningstid i den store sauna, der passer ind. Det er så efter først til mølle.

For at vi i bestyrelsen kan monitorere benyttelsen af den lille sauna, opfordres du til at indbetale 1 kr. via MobilePay med angivelse af badetid (klokken), så vi kan se, hvor mange, der benytter den lille sauna hvornår.

Uncategorized

Generalforsamling

ONSDAG 28 SEP 22 KL. 19:30 AFHOLDE FORENINGEN NAPPEDAM VINTERBADERE ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Den årlige Generalforsamling, som markerer overgangen fra den nuværende til den kommende sæson, afholdes ONS 28 SEP 22 kl. 19:30 i klubhuset på Nappedam Lystbådehavn.
På årets Generalforsamling skal vi vælge – eller genvælge – tre nye medlemmer i bestyrelsen, ligesom vi skal gennemgå og godkende regnskabet for perioden f.o.m. JUL 2021 – t.o.m. JUN 2022.

Så har du lyst til at deltage i det frivillige arbejde med at drifte vores dejlige forening, skulle du overveje at stille op til bestyrelsen. Vi har en dejlig bestyrelse, som mødes ca. 4 gange om året for at drøfte og planlægge for foreningens ve og vel.

Har du noget, du gerne vil have besluttet eller drøftet på Generalforsamlingen, skal du sende det til formanden på info@nappedam.vinterbadere.dk. Så vil det blive en del af dagsordenen. Dit bidrag skal være hos formanden senest 07 SEP 22.

Dagsordenen vil blive offentliggjort sammen med regnskabet 14 SEP 22.

Mød op, og vær med til at beslutte, retningen for foreningen for den kommende sæson.